Tuesday, February 28, 2012



!!پیامی مهم برای جامعه جهانی مسیحی!!

آزادی فوری یوسف ندرخانی خواست مسیحیان ایران و پیامی مهم برای جامعه 

جهانی مسیحی

Yousef_Nadarkhany
نشر شایعات بدون منبع درباره اتفاقاتی که رخ نداده نه تنها هیچ کمکی به وضعیت نامطلوب ندرخانی  پس از دو سال رنج و اسارت نمی کند، بلکه به تدریج باعث کم شدن حساسیت جهانی به این موضوع مهم می شود.

به گزارش شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از منابع نزدیک به وکلای پرونده یوسف ندرخانی، در دو ماه گذشته هیچ اتفاق جدیدی در پرونده او توسط منابع رسمی و موثق گزارش نشده است. پرونده این زندانی عقیدتی در مرحله دادگاه تجدید نظر استان می باشد و هنوز این دادگاه حکم اعدام صادره از سوی دادگاه بدوی را تائید یا رد نکرده است.
در حالیکه اکنون موج دیگری از تلاش جامعه جهانی برای آزادی این محکوم به اعدام بالا گرفته است. نیروهای اطلاعاتی حکومت تلاش دارند که با به راه انداختن شایعات دروغ درباره این پرونده فضا را باردیگر مه آلود کنند تا بتوانند مقاصد خود را برای سرپوش گذاشتن بر خفقانی که می خواهند بر جامعه مسیحی ایران حاکم کنند به نتیجه برسانند.
متاسفانه برخی دوستان نا آگاه نیز بر این شایعات دامن می زنند و به خاطر مطرح کردن نام خود  ناخواسته به مقاصد دشمنان مسیحیت در ایران یاری می رسانند. نشر شایعات درباره اتفاقاتی که رخ نداده نه تنها هیچ کمکی به وضعیت نامطلوب یوسف ندرخانی  پس از دو سال رنج و اسارت نمی کند، بلکه به تدریج باعث کم شدن حساسیت جهانی به این موضوع مهم می شود.
جامعه مسیحیان ایران از ابتدای اسارت یوسف ندرخانی  در سال 1388 (2010 میلادی) همواره خواهان آزادی  او و همه زندانیان عقیدتی مسیحی و غیر مسیحی در داخل ایران بوده و هستند. اکنون نیز مسیحیان ایران چه در داخل و چه در خارج کشور با راه انداختن کارزارهای مختلف علیه حکم اعدام صادر شده از سوی یک دادگاه در شهرستان لاکان (از توابع استان گیلان) برای یوسف ندرخانی ، بزرگترین حامیان او به شمار می روند.
این فعالیت جامعه مسیحی ایران نه فقط برای آزادی انسانی است که جرمی مرتکب نشده ، یلکه برای مقابله با قانون و قاعده بی شرمانه ای به نام  "حکم ارتداد" است که حتی خود فقهای مسلمان نیز بر سر درستی و لزوم آن توافق ندارند.
واقعیت این است که این قانون مضحک و غیر بشری قرنهاست مانند پرنده ای شوم بر جان  جامعه ایرانی افتاده است و حتی بارها در طول تاریخ خود شیعیان نیز قربانی آن شده اند. این قانون تلاش می کند تا قدرت آزادی اندیشه و انتخاب عقیده را که هدیه الهی به انسان است از او بگیرد.
پیامی به مسیحیان جهان
ندرخانی از تابستان سال 2010 میلادی به اتهام ارتداد و خارج شدن از دین اسلام در شهر محل سکونتش به زندان افتاد.
اقدام یک دادگاه اولیه در یک شهر کوچک در شمال ایران برای صدور حکم اعدام به علت ارتداد برای یوسف ندرخانی در اوایل  سال   2011 میلادی، توسط وکلای او به چالش کشیده و آنها مطابق قوانین درخواست لغو آن حکم را کردند.
این درخواست تجدید نظر پرونده ندرخانی را به دادگاه تجدید نظر استان برد و از آن تاریخ تا کنون هنوز این دادگاه حکم خود را درباره متهم صادر نکرده است. اواخر تابستان سال گذشته آقای "دادخواه" وکیل این متهم عقیدتی اعلام کرد که منتظر رای دیوانعالی کشور در مورد حکم موکلش  می باشد. منظور او از این سخن اظهار نظری بود که دادگاه تجدید نظر استان از دادگاه عالی ایران  مورد این پرونده خواسته بود.
مطالب عنوان شده به وسیله وکیل ندرخانی توسط  برخی رسانه ها طور دیگری جلوه داده شد. آنها مطرح کردند که حکم اعدام ندرخانی قطعی شده است و او در آستانه اعدام می باشد. این مسئله واکنش شدید جهانی را به همراه داشت و وزرای خارجه ایالات متحده و بریتانیا نیز در این مورد صحبت کردند. کمی بعد اظهارات وکیل ندرخانی نشان داد که پرونده او همچنان در مرحله دادگاه تجدید نظر استان است و هنوز رای دادگاه تجدید نظر درباره او صادر نشده است.
اینبار نیز در چند رسانه ابتدا از قول نزدیکان ندرخانی و بعد به نقل از "مرکز آمریکائی برای قانون و عدالت "  (ACLJ) اعلام شد که حکم اعدام او به شعبه اجرای احکام دادگاه گیلان اعلام شده است ولی منبع این خبر مشخص نیست . در حالی که هنوز هیچ خبری در مورد حکم دادگاه تجدید نظر منتشر نشده است و  هیچ اطلاعی از اعتراض به آن و ارسال پرونده به دیوان عالی کشور برای صدور رای نهائی توسط وکلای ندرخانی در دست نیست، صدور چنین حکمی بعید به نظر می رسد.
فیروز صادق خانجانی از نزدیکان و همفکران ندرخانی در خارج از ایران در مصاحبه اخیر خود با رسانه های فارسی زبان خارج کشور در خصوص ابلاغ حكم اعدام  یوسف ندرخانی به اجرای احکام اعلام کرد از جزئیات آن بطور كامل اطلاعی ندارد .
جامعه جهانی مسیحیان نقش عمده ای در این مورد می توانند بازی کنند. مسیحیان جهان باید ضمن حمایت یکپارچه از مسیحیان ایران در کمپینهائی که برای آزادی ندرخانی در سراسر دنیا راه انداخته شده است، به روشنگری مردم دنیا درباره قانون غیر عادلانه ارتداد در کشورهای مسلمان نشین بپردازند و آن را محکوم کنند.
همچنین مسیحیان دنیا باید متوجه باشند که خواهران و برادران مسیحی آنها در ایران یکپارچه و با صدای بلند خواستار آزادی یوسف ندرخانی هستند. تقریبا همه مسیحیان ایران معتقدند که نداشتن اعتقاد به آموزه کتاب مقدسی تثلیث و ادعای برخی از نزدیکان آقای ندرخانی بر کشیش بودن او بدون داشتن مدارک کافی و گذراندن دوره های لازم ، هیچکدام دلیل موجهی بر صدور حکم ناعادلانه اعدام و نگهداشتن طولانی مدت ایشان  در زندان به جرم تغییر دین  نمی تواند باشد.
حکومت جمهوری اسلامی یک حکومت غیر قابل پیش بینی و ناقض حقوق انسانی شهروندان خود است. اینکه مراحل قضائی برای آقای ندرخانی کامل نشده است هرگز نمی تواند مانع این شود که دستگاه قضائی جمهوری اسلامی دست به یک اقدام غیر انسانی علیه او نزند. بنابراین مسیحیان دنیا باید با هوشیاری و تکیه بر منابع و اخبار درست بر فشار منطقی و مستدل خود بر دولتهایشان بیفزایند تا جهان شاهد آزادی ندرخانی و لغو قانون ناعادلانه "حکم ارتداد" در ایران باشد.
FCNN

.
در پی هجوم ماموران امنیتی به یك كلیسای خانگی كه منجر به بازداشت ۱۳ تن از نوكیشان مسیحی شده است، هم اكنون ۳ تن از این افراد در مكان نامعلومی در بازداشت بسر می برند.
« محبت نیوز » - با فرا رسیدن كریسمس میلاد عیسی مسیح و آغاز سال نو میلادی ۲۰۱۲، تاكنون بطور متناوب خبرهایی از اجرای حكم دادگاههای انقلاب اسلامی برای نوكیشان مسیحی و بازداشت و هجوم ماموران امنیتی به اجتماع مسیحیان از سوی سایت «محبت نیوز» كماكان در رسانه ها منتشر شده است، متاسفانه بدلیل محدودیت ها و عدم دسترسی به منابع خبری و همچنین جلوگیری از گردش آزاد خبر و تهدید خانواده زندانیان مسیحی از سوی ماموران اطلاعات مبنی بر عدم انتشار خبر در رسانه ها، بسیاری از خبرها و گزارشات در این خصوص به دلیل موارد ذكر شده منتشر نمی گردد . اگر چه " محبت نیوز " در تلاش است تا توسط تیم خبری خود در برخی از شهرهای ایران موارد نقض حقوق مسیحیان را گردآوری كرده و جهت اطلاع رسانی در اختیار سازمان ها و فعالان حقوق بشر قرار دهد.
در ادامه روند موج مسیحیت ستیزی در ایران در طی ماهای گذشته، بدستور مقامات قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی تاكنون جمع بسیاری از نوكیشان مسیحی در برخی از شهرهای ایران در كلیساهای خانگی، منازل و یا محل كارشان بازداشت شدند . كه دامنه و روند این جریان مسیحیت ستیز پس از شهرهای اهواز ، شیراز ، اصفهان و تهراناكنون به یكی دیگر از شهرستانهای غربی كشور رسیده است.
به نقل از گزارشگران آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز»، در پی هجوم ماموران امنیتی به یك كلیسای خانگی در كرمانشاه كه منجر به بازداشت ۱۳ تن از افراد حاضر در آنجا شد، هم اكنون از وضعیت برخی از آنان اطلاعی دقیقی در دست نیست.
بر اساس این گزارش در روز سه شنبه دوم اسفندماه (۲۱ فوریه ۲۰۱۲) در ساعت ۷ بعداظهر ماموران امنیتی با هجوم به خانه ایی كه از آن به عنوان كلیسای خانگی ذكر شده كلیه افراد حاضر در محل را كه ۱۳ تن گزارش شده است را بازداشت كردند.
در پی این رویداد ماموران امنیتی كه لباس شخصی بر تن داشتند ضمن توهین و بدرفتاری با كلیه بازداشت شدگان، این افراد را به مكانی نامعلوم انتقال دادند . همچنین ماموران بدقت آن مكان را نیز مورد بازرسی و تفتیش قرار داده و كتاب های مقدس این افراد را نیز ضبط كردند.
ماموران همچنین به خانه های این افراد نیز مراجعه و پس از تفتیش و بازرسی كامل خانه برخی وسایل شخصی افراد را نیز ضبط و با خود بردند.
یك منبع آگاه به "محبت نیوز" گفته است احتمال می رود، بازداشت شدگان مسیحی را برای بازجویی های بیشتر به ساختمان سه راه حافظیه كرمانشاه و یا خیابان ۲۲ بهمن، كه گفته می شود محل استقرار نیروهای امنیتی و اطلاعات است انتقال داده باشند.
گزارشات رسیده همچنین حاكی است ۹ تن از این بازداشت شدگان (نام در محبت نیوز محفوظ است) پس از بازجویی و گرفتن عكس و مشخصات كامل آنان و انگشت نگاری و همچنین اخذ تعهد مبنی بر عدم شركت در هرگونه اجتماعات مسیحی، فردای آن روز آزاد شدند.
در آخرین دقایق تنظیم این گزارش، به «محبت نیوز» خبر رسید، كه در میان بازداشت شدگان خانم " آزاده شریفی" پس از ۸ روز بازداشت - امروز- سه شنبه ۹ اسفند ماه ۱۳۹۰ ( ۲۸ فوریه ۲۰۱۲) آزاد شد اما هنوز گزارشی از جزئیات و نحوه آزادی ایشان گزارشی ارسال نشده است .
همچنین ۳ تن از این افراد بنام های آقایان، "مهدی چقاكبودی" ، "مجتبی باباكرمی" و خانم "شیرین قنبری" كماكان در بازداشت بسر می برند. كه برخی از این افراد در گذشته نیز توسط ماموران امنیتی بازداشت شده بودند .
همچنین طبق خبر دریافتی خانم "شیرین قنبری" و "مجتبی بابا كرمی" پس از ۸ روز بازداشت - امروز- سه شنبه ۹ اسفند ماه ( ۲۸ فوریه ) به آنان اجازه داده شد تا طی تماسی كوتاه فقط خبر سلامتی خود را به خانواده هایشان برسانند. اما بنظر از دادن هرگونه اطلاعات و یا جزئیاتی بیشتری در این خصوص از سوی مسئولان زندان منع شده بودند.
تاكنون از سوی مقامات امنیتی توضیحی در خصوص بازداشت این افراد داده نشده اما حسب مستندات ، این بازداشت ها به دلیل اعتقادات مسیحی آنان و شركت در اجتماعات كلیساهای خانگی بوده و در راستای افزایش فشار بر جامعه مسیحیان فارسی زبان ایران كه از ماه های گذشته شاهد آن هستیم.
همچنین لازم به یادآوری است ، "مسعود دلیجانی" از نوكیشان مسیحی ساكن كرمانشاه و از اعضای كلیسای خانگی، از سوی دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه به اتهام اعتقاد به باورهای مسیحی، گردهمایی و برپایی غیر قانونی جلسات كلیسای خانگی و بشارت به مسلمانان و اقدام علیه امنیت ملی به ۳ سال حبس محكوم شده است كه در حال حاضر نامبرده در زندان دیزل آباد كرمانشاه در حال گذراندن محكومیت خود می باشد .
پیش از نیز كلیسای پنطیكاستی و رسمی آشوری كرمانشاه نیز از تاریخ ( ١٢ دی ١٣٨٨ ) برابر با ( ٢ ژانویه ٢٠١٠ ) بدستور مقامات قضایی و ماموران امنیتی به بهانه ترویج مسیحیت در بین فارسی زبانان مسلمان و بشارت انجیل، همچنان درهای آن بروی مسیحیان بسته شد . پس از این اقدام نیز كشیش این كلیسا "ویلسون عیسوی" در تاریخ ۱۳ بهمن ماه ۱۳۸۸ ( ۲ فوریه ۲۰۱۰) توسط ماموران امنیتی بازداشت و پس از گذراندن ۵۴ روز در زندان دستگرد اصفهان با سپردن وثیقه بطور موقت آزاد شد .
با افزایش و گرویدن ایرانیان به مسیحیت در چند سال اخیر و به‌ موازات آن فشار دولت بر مسیحیان بویژه نوكیشان مسیحی، جمهوری اسلامی در صدد است تا به هر وسیله ای مانع از رشد و گسترش كلیسا های خانگی در ایران شود چرا كه آن را به عنوان یك تهدید مذهبی و اتهام بی اساس تهدید علیه امنیت ملی تلقی كرده و از نشر حقایق كلام انجیل در بین آحاد مردم شدیدن بیم دارد
محبت نیوز

Monday, February 27, 2012


.
دادگاه رسیدگی به پرونده «مسعود دلیجانی» از نوكیشان مسیحی كه وی پیش از این توسط نیروهای امنیتی لباس شخصی  در جمع اعضای كلیسای خانگی بازداشت شده بود در دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه برگزار گردید.
به نقل از گزارشگران آژانس خبری مسیحیان ایران "محبت نیوز"، این نوكیش مسیحی توسط دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه به ۳ سال حبس تعزیزی محكوم شد.
منابع آگاه  گزارش دادند، دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه واقع در خیابان شریعتی در حالی این نوكیش مسیحی را به ۳ سال زندان محكوم كرده است كه در این دادگاه فرمایشی علاوه بر پروسه مبهم قضایی، نامبرده فاقد وكیل مدافع منتخب و حتی امكان دفاع از خود را نداشته است.
این در حالی است كه در قانون اساسی جمهوری اسلامی تصریح شده است كه همه متهمان بايد حق دسترسي به وكيل را داشته و طبق قانون نيز دادگاه بايد زمينه دسترسي به وكيل را براي همه فراهم كند.
"مسعود دلیجانی » از فرهنگیان و معلمین مدارس كرمانشاه می باشد كه پس از ابلاغ حكم دادگاه، وی هم اكنون برای تحمل ۳ سال حبس خود در زندان دیزل آباد كرمانشاه بسر می برد . زندان مرکزی کرمانشاه، معروف به زندان دیزل آباد می باشد كه به گفته آگاهان وضــعيت زنــدانيانش بســیار اســفناک توصیف شده است .
همسر و خانواده ایشان در حال حاظر با زندانی شدن « مسعود» از شرایط روحی مناسبی برخوردار نمی باشند و بر اساس گزارش دریافتی، همسر ایشان هر دو یا سه هفته به مدت كوتاهی اجازه ملاقات كابین ی از طریق تلفن را با ایشان دارد .
لازم به یادآوری است "مسعود دلیجانی" در روز پنجشنبه ۲۶ اسفندماه (۱۷ مارچ ۲۰۱۱) به همراه همسر و ۹ تن از دیگر نوكیشان مسیحی در یك كلیسای خانگی توسط ماموران لباس شخصی اطلاعات كرمانشاه بازداشت شد. وی پس از تحمل دوران بازداشت خود در حالی که شرایط سخت و طاقت فرسا باعث صعف جسمی و فشار روحی شدید برای او شده بود، در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۰ (۹ جولای ۲۰۱۱) پس از گذراندن ۱۱۴ روز كه بیشتر آن روزها را در سلول انفرادی در بازداشتگاه وزارت اطلاعات كرمانشاه گذرانده بود با سپردن سندی به مبلغ صد میلیون تومان به عنوان وثیقه به طور موقت آزاد شد.
وی كه تا آن زمان در انتظار احضاریه جهت برگزاری دادگاه بود، پس از دو هفته مجددن توسط ماموران امنیتی بازداشت شد و پس از آن در دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه محاكمه گردید، دادگاه اتهام ایشان را اعتقاد به باورهای مسیحی، گردهمایی و برپایی غیر قانونی جلسات كلیسای خانگی و بشارت به مسلمانان و اقدام علیه امنیت ملی اعلام كرد .
در شهركرمانشاه نیز، همزمان با دستگیریهای گسترده مسیحیان كه در كریسمس سال گذشته ( ۲۰۱۰)  آغاز و منجر به بازداشت و زندانی شدن بسیاری از هموطنان مسیحی امان در  برخی از شهرها ایران شده بود ، ماموران امنیتی با یورش به گردهمایی كلیساهای خانگی در شهر كرمانشاه بسیاری از نوكیشان مسیحی را بازداشت نمودند كه برخی از این افراد با سپردن وثیقه و یا  با دادن تعهد بطور موقت آزاد شدند.
همچنین بر اساس یك نامه محرمانه طبقه بندی شده ، نیروی انتظامی استان کرمانشاه در نامه‌ای رسمی به ریاست مجمع صنفی این استان از آنان خواست در شناسایی اقلیت‌های مذهبی موجود در صنوف این استان و معرفی ایشان با ارسال اسامی و مشخصات از جمله آدرس و تلفن محل کسب این افراد با پلیس همکاری نماید.
پیش از این نیز كلیسای پنطیكاستی كرمانشاه یكی از سه كلیسای آشوری ایران در تاریخ ( ١٢ دی ١٣٨٨ ) برابر با ( ٢ ژانویه ٢٠١٠ ) با دخالت نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی و توسط نمایندگانی از سوی شورای تامین امنیت استان ، وزارت اطلاعات و استانداری كرمانشاه به بهانه ترویج مسیحیت در بین فارسی زبانان مسلمان و بشارت انجیل تعطیل شد و همچنان نیز درهای آن بروی مسیحیان بسته می باشد 

محبت نیوز


 
.
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی طی دستوری از دو کلیسای رسمی در تهران خواسته که مراسم کلیسایی خود را به زبان فارسی لغو کنند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران "محبت نیوز"، به نقل از خبرگزاری کامپس دایرکت، مقامات امنیتی این دستور را در تاریخ ۲۱ بهمن ماه سالجاری برای کلیسای پروتستان عمانوئیل و کلیسای انجیلی پطرس صادر نمودند.
این دو کلیسا آخرین کلیساهایی بودند که در روز جمعه مراسم کلیسایی به زبان فارسی برگزار می کردند.
 کلیسای جماعت ربانی مرکز نیز در سال 2009 مجبور به تعطیل نمودن جلسات روز های جمعه خود به زبان فارسی شد.
در گزارشی از سازمان "میدل ایست کانسرن" در این رابطه آمده است: "این تصمیم بدین معناست که اکنون دیگر هیچ مراسم کلیسایی به زبان فارسی در هیچ کلیسای رسمی در تهران در روزهای جمعه برگزار نخواهد شد." یک مسیحی که خواست ناشناس بماند به این خبرگزاری گفت: "دولت نمی تواند این کلیساها را به کل تعطیل کند، زیرا آنها متعلق به اقلیت های قومی هستند. اما آنها هرکاری بتوانند انجام می دهند تا این کلیساها و گسترش مسیحیت میان فارسی زبانان را محدود و محدودتر کنند. این منبع گفت که این محدودیت های جدید جمعیت کلیسا را به نصف البته کاهش داده است.
این منبع که نامش برده نشده است ادامه داد: "دولت  تصمیم دارد تا  بطور كلی کلیساها را تعطیل کند، اما به دلیل اینکه این کلیساها توسط ارامنه و آشوریان تأسیس شده اند و رهبرانشان از این دو اقلیت قومی هستند، این کار برایشان میسر نیست. اما حداقل کاری که می توانند را انجام می دهند و مراسم فارسی را لغو می کنند."
گزارش سازمان "میدل ایست کانسرن" در بخشی آورد که: "دستور جدید توقف مراسم کلیسایی به زبان فارسی در راستای سیاست محدودسازی فعالیت های مسیحی از سوی دولت است. این سیاست در نظر دارد این فعالیت ها را به جوامع سنتی محدود کند." این بخش از این گزارش نشان دهنده این است که دولت جمهوری اسلامی برای توقف دسترسی نوکیشان مسیحی ایرانی به مراسم عبادتی مسیحی بسیار مصمم است.
جمهوری اسلامی پرستش همراه با موزیک و پخش کتاب مقدس را در کلیسای جماعت ربانی مرکز ممنوع کرده است. این کلیسا شاخص ترین کلیسای کشور محسوب می شود. دسامبر گذشته نیز در آستانه مراسم میلاد مسیح، دولت دستوری وضع کرد که طبق آن فقط میهمانان دعوت شده اجازه شرکت در این کلیسا را داشتند.
یکی از مسیحیان ایرانی گفت که به تازه گی مقامات دولتی رهبران کلیساهای عمانوئل و پطرس را تحت فشار قرار دادند تا کد های ملی مسیحیان را به آنها تحویل دهند. از این رو بسیاری از اعضای این کلیساها و کلیسای مرکز مشاغل خود را از دست دادند. این مسیحی ایرانی گفت: "اشخاصی را داریم که به دلیل فشار دولت بر کارفرماهایشان از کارشان اخراج شده اند."
این فرد گفت که این تاکتیک جدید دولت برای دلسرد کردن ایرانیان از گرویدن به مسیحیت و بازداشتن مسیحیان از فعالیت های کلیسایی است. "اگر مشکلاتم زیاد شوند زمانی برای شرکت در کلیسا پیدا نمی کنم. مردم شاهد هستند که مسیحی بودن چقدر دشوار است. این تصویر خوبی از مسیحیان ارائه نمی دهد. مردم آنها را می بینند و می گویند که آنها مسیحی شده اند و خدا برکاتش را بروی آنها بسته است."
بیشتر نوکیشان مسیحی ایران در کلیساهای خانگی مختلف شرکت می کنند. آنها حتی برای حفظ امنیت از دیگر کلیساهای خانگی هم با خبر نیستند. مقامات همواره آنها را به عنوان عوامل تبلیغات غرب مورد بازداشت، بازجویی و فشار قرار داده اند. در نیتیجه این نوکیشان مسیحی مجبور به عبادت مخفیانه می شوند.
به گفته این منبع خبری و بر اساس منابع غیر ر سمی در ایران بطور تخمینی 350 هزار نوکیش مسیحی از زمینه اسلام وجود دارد. این منبع در ادامه افزود: "من کاملن معتقدم که تمامی این جنبش در دستان خدا قرار دارد. این فشار ها می توانند ساختمان های کلیسا را متوقف کنند اما متوقف کردن ملکوت خدا در توان آنها نیست."
محبت نیوز